Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Lavanda Feel
 
 
 

Lavanda Feel

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 42cm x 13cm x 73cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Memory Foam kombinuar me Lavender, Aloe Vera etj. Bicomponenti është ndërthurja e dy fibrave të ndryshme të cilat kanë veti antistatike dhe marrin me shpejtësi formën që ju dëshironi. Ekstraktet natyrale të aloes dhe lavandrës, japin freski dhe relaks në gjumin tuaj.

 
Çmimi: 65€