Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Latex  Cervical
 
 
 

Latex Cervical

 
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Elastic
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 39cm x 8cm x 66cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Latex 100% natyral. I dizenjuar posaçërisht për persona me probleme të qafës dhe persona që flenë në pozicion anësor.

 
Çmimi: 50€