Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Memory Cervical Aloe Vera
 
 
 
 

Memory Cervical Aloe Vera

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 36cm x 11cm x 72cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Memory dhe materiali Aloe Vera. Është ergonomik dhe me aftësi të mira transpirimi. Falë Aloe Vera dhe ndjesisë së freskisë, është perfekte për persona që kanë probleme me frymëmarrjen.

 
Çmimi: 50€